Ръководството на Агенция Митници проведе разговори с производители на етилов

...
Ръководството на Агенция Митници проведе разговори с производители на етилов
Коментари Харесай

Агенция Митници: Имаме достатъчно суровини за дезинфектанти

 Ръководството на Агенция " Митници " организира диалози с производители на етилов алкохол (спирт) и дезинфектанти за да се открият разполагаемите ресурси от първични материали и положението на индустриалните мощности. Това оповестиха от Агенцията.

По време на диалозите икономическите оператори дадоха увещание, че разполагат с задоволително първични материали за произвеждане при цялостен потенциал.

Анализът на Агенция " Митници " демонстрира, че общият потенциал на записаните индустриални мощности за етилов алкохол е над 300 000 лира приблизително на ден, а в данъчните хранилища под режим отсрочено заплащане на данък все още се съхраняват над 4 000 000 литра етилов алкохол (етилов спирт), които може да се вложи в производството на медицински алкохол и дезинфектанти.

Данните на Агенция " Митници " се удостоверяват и от публикуваните обществени позиции на някои компании, в които те акцентират, че могат да дават отговор на нарасналото търсене на алкохол и дезинфектанти, написа още " Нова ТВ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР