Ръководството и феновете на Левски обсъждат как да действат, за

...
Ръководството и феновете на Левски обсъждат как да действат, за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Какво ще е бъдещето на "Левски"?

Ръководството и почитателите на " Левски " разискват по какъв начин да работят, с цел да запазят клуба и той да не банкрутира във времето, когато нямат доходи от спонсорство.



Финансовите проблеми на " сините " започнаха с измененията за Закона за хазарта, които засегнаха компанията за лотарийни игри на Васил Божков. След това това на предприемача и фактическия притежател на мажоритарния пакет акции на " сините " - Георги Попов, бяха повдигнати няколко обвинявания от прокуратурата. Двамата сега са в Дубай, а българската страна предяви искане за екстрадицията им.

Няколко седмици " Левски " се устояваше с дарения и продажби на билети и абонаментни карти за мачове. Спирането на мачовете у нас в допълнение утежни финансовото положение на клуба.

За това почитателите желаеха с отворено писмо до министър-председателя Бойко Борисов, страната да вдигне запора на сметките на спонсора, или да даде заем на клуба.

Премиерът съобщи, че ще подкрепи " Левски ", в случай че " сините " реализиран промяна на собствеността.

В предаването " Тази заран " Васил Божков изрази подготвеност да даде акциите на почитателите или на вложител, който би се справил с издръжката на клуба.

За преносител на акциите е спряган треньорът на баскетболния " Левски Лукойл " Константин Папазов, който съобщи, че поддържа връзка с Божков и е подготвен на такава стъпка.

След изказването на предприемача от Дубай, на стадион " Георги Аспарухов " се състоя среща сред изпълнителния шеф Павел Колев, Папазов и почитателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР