Ръководството Арда ще подаде жалба във световната футболна централа срещу

...
Ръководството Арда ще подаде жалба във световната футболна централа срещу
Коментари Харесай

Арда пуска жалба до ФИФА заради баража с Левски

Ръководството Арда ще подаде тъжба във международната футболна централа против избраната дата на баража за Лигата на конференциите против Левски, заяви изпълнителният шеф на клуба Ахмед Моллахасан пред „ Българска телеграфна агенция ".

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз на свое съвещание, извършено на 8 юни, реши плейофът за последната квота за квалификациите в шампионата Лигата на конференциите да се играе на 11 юни (неделя) от 19:00 часа на стадион " Георги Аспарухов ". Това се случи, откакто преди този момент след друго съвещание на СТК, извършено на 6 юни, дуелът беше изтеглен за събота по молба на Арда.

На 7 юни от Левски излязоха с остра позиция за връщане на баража на в началото избраната дата - 11 юни, защото получават ден по-малко за възобновяване от противника.

Причината за недоволството на Арда пък, е че договорите на няколко играчи от състава изтичат на 10 юни и те може да не могат да вземат присъединяване във значимата среща, в случай че не се реализиран спомагателни съглашения за удължаването им.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР