Ръководните фактори в Атлетико Мадрид са останали изключително ядосани от

...
Ръководните фактори в Атлетико Мадрид са останали изключително ядосани от
Коментари Харесай

В Атлетико бесни на Гризман и Барселона

Ръководните фактори в Атлетико Мадрид са останали извънредно ядосани от последните информации, които се появиха в общественото пространство по отношение на звездата на тима Антоан Гризман.

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу удостовери, че е влезнал в контакт с сътрудника на френския футболист.

В Атлетико Мадрид знаят от няколко седмици, че Гризман ще напусне тима, макар че президентът Енрике Сересо сподели, че французинът ще остане на „ Уанда Метрополитано “.

Шефовете на испанския клуб не са по никакъв начин удовлетворени от по този начин разигралата се обстановка, макар че ще получат солидна трансферна сума за френския национал. Барселона ще заплати 100 милиона евро за 27-годишния футболист.

Гризман самичък посочи, че желае да реши своето бъдеще преди началото на международното състезание в Русия, с цел да се концентрира на 100% върху своето показване за френския народен тим.

В Барселона са окуражени да подсилят още повече състава си, откакто изпращат сполучлив сезон с купата и купата на Испания. Единственото отчаяние за каталунците остана отпадането от Шампионската лига на четвъртфиналите от Рома.

Суарес за Гризман: Не идва да размени никого

Бартомеу: Говорих с сътрудника на Гризман през октомври

Атлетико взима звезда на ПСЖ за заместител Гризман?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР