Ръководителят на руската космическа агенция Дмитрий Рогозин заплаши България с

...
Ръководителят на руската космическа агенция Дмитрий Рогозин заплаши България с
Коментари Харесай

Рогозин заплаши България с ракета Сармат

Ръководителят на съветската галактическа организация Дмитрий Рогозин заплаши България с междуконтиненталната ракета „ Сармат “, съобщи БГНЕС.
Рогозин демонстрира на Путин пътя на ракетата до България
Повод за неговото изказване в Туитър е отхвърли на българската страна да позволи полета на съветския външен министър Сергей Лавров за Сърбия, вследствие на което визитата беше анулирана. Рогозин написа, че „ Сармат “ няма да желае позволение.

„ С какво е добра „ Сармат “? Няма да желае позволение да прелети от страхливите българи, злопаметните румънци и предалите нашата обща история черногорци. Също и от шведите “, се споделя в известието на Рогозин.

Под неговото известие някои от по-трезвите консуматори го предизвестяват да усмири своя жар и да си отговори на въпроса, за какво съветската дипломация е изгубила България.

Той е прочут през години със своите многочислени спорни изказване. По време и след Втората чеченска война Рогозин имаше дълъг спор с генералния секретар на НАТО лорд Джордж Робъртсън.

Малко след анексирането на Крим, когато негов полет до Приднестровието беше анулиран, той съобщи, че идващия път ще лети там със свръхзвуковия стратегически бомбардировач ракетоносец Ту-160. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР