Ръководителят на руската частна военна компания Вагнер Евгений Пригожин заяви

...
Ръководителят на руската частна военна компания Вагнер Евгений Пригожин заяви
Коментари Харесай

Пригожин недоволен: Още нямаме достатъчно боеприпаси за сраженията в Бахмут

Ръководителят на съветската частна военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин съобщи през днешния ден, че бойците му към момента не получават задоволително муниции от съветското министерство на защитата за сраженията в украинския град Бахмут, съобщи Ройтерс.

През последните дни Пригожин навлиза във все по-голяма борба с министерството, като даже заплаши да изтегли хората си от Бахмут.

В оповестен през днешния ден аудиозапис Пригожин споделя, че министерството на защитата води дълги съвещания по въпроса за боеприпасите, само че няма прогрес.

" Не получаваме задоволително муниции, получаваме единствено 10% (от количествата, от които се нуждаем) ", акцентира в записа ръководителят на " Вагнер ", като акцентира, че бойците му не престават с настъплението си макар сериозните загуби.

Пригожин съобщи, че съветското управление е поискало от министерството на защитата да ревизира какво се случва с настояванията на " Вагнер " за още муниции, само че бюрокрацията бави процеса.

Засега няма коментар от министерството на защитата по отношение на най-скорошните изказвания на Пригожин, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР