Ръководителят на Роспотребнадзор Анна Попова заяви, че невъзприемчивостта спрямо коронавирусната

...
Ръководителят на Роспотребнадзор Анна Попова заяви, че невъзприемчивостта спрямо коронавирусната
Коментари Харесай

Руско мнение: Неподатливите по природа на коронавируса са много малко

Ръководителят на " Роспотребнадзор " Анна Попова съобщи, че невъзприемчивостта по отношение на коронавирусната зараза е огромна необичайност, написа РИА Новости, представена от БГНЕС.

Има обаче случаи, когато човек е заобиколен от заболели хора, а самият той не се заразява. Според Попова това се случва освен при Covid-19.
 Ръст на пациентите с ковид в реанимация във Франция Ръст на пациентите с ковид в реанимация във Франция
Натискът върху лечебните заведения във Франция още веднъж се усилва, написа " Фигаро ". Новите случаи на зараза за последното денонощие са 25 190. 7...

Тя изясни, че генетичната предразположеност играе основна роля в това.

" Но това, което през днешния ден е доста значимо също – това е положението на нашия имунитет. Тъй като за някои хора вирусът е доста малко количество, при другите болести става въпрос за друг брой хора в разнообразни пропорции от популацията, които не са податливи на заболяването ", сподели тя. Също по този начин ръководителят на Роспотребнадзор акцентира смисъла на здравословния метод на живот за имунната система.

По-рано лекарят проф. Марияна Лисенко, по време на директно предаване, проведено от съветското общество " Знание ", уточни метод за отбрана на популацията от ковид. С появяването на нови варианти вирулентността на вируса се е нараснала четирикратно, ето за какво, с цел да се предпазим, е належащо 80 % от популацията да бъде имунизирано, съобщи лекарят.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР