Ръководителят на процъфтяващия стоков бизнес на Macquarie, който получаваше повече

...
Ръководителят на процъфтяващия стоков бизнес на Macquarie, който получаваше повече
Коментари Харесай

Звезден банкер Macquarie, който печелеше повече от главен изпълнителен директор, напуска след 28 години

Ръководителят на процъфтяващия стоков бизнес на Macquarie, който получаваше повече от шефа на JPMorgan Джейми Даймън и 75 % повече от основния изпълнителен шеф на австралийския управител на активи предходната година, ще напусне банката по-късно този месец след съвсем три десетилетия.

Ник О'Кейн беше един от най-почитаните ръководители на Macquarie, откакто непретенциозен залог на американския пазар за търговия с сила се трансформира в най-големия на австралийската компания и най-печелившата дивизия.

Главният изпълнителен шеф Шемара Викраманаяке сподели, че О'Кейн, който се причисли към Macquarie преди 28 години, е направил „ голям принос “ за построяването на бизнеса за търговия с сила и че напуща компанията за финансови услуги, с цел да преследва други благоприятни условия “ заради редица персонални аргументи ”. Саймън Райт, 35-годишен деец в компанията, ще го замести.

Отделът за артикули и световни пазари, който О'Кейн управлява от 2019 година, беше относително неразбираема част от оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР