Ръководителят на политическата мисия на ООН в Ирак Жанин Хенис-Пласшерт

...
Ръководителят на политическата мисия на ООН в Ирак Жанин Хенис-Пласшерт
Коментари Харесай

Пратеникът на ООН в Ирак ще се оттегли в края на май, казва, че страната е „на острието на ножа“

Ръководителят на политическата задача на Организация на обединените нации в Ирак Жанин Хенис-Пласшерт сподели на Съвета за сигурност, че чака се отдръпна в края на май, добавяйки, че страната е „ на острието на ножа “.

Бившият нидерландски министър на защитата беше назначен от генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш в края на 2018 година Мисията на Организация на обединените нации за подкрепяне на Ирак има за цел да напредне в приобщаващия политически разговор и оказва помощ за координирането на филантропичната помощ и помощта за развиване.

„ За да продължи Ирак по пътя си на непоклатимост и прогрес, удобната среда ще се окаже от значително значение. И сходна среда изисква въздържаност от всички страни “, сподели Hennis-Plasschaert пред 15-членния Съвет за сигурност във вторник.

Свързани с Иран групи, известни общо като „ Оста на съпротивата “, организират офанзиви против израелски и американски цели от Ливан, Йемен, Ирак и Сирия, откогато Израел стартира войната си в Газа след офанзивата на Хамас на 7 октомври.

Вашингтон отговори с офанзиви в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР