Ръководителят на Министерството на отбраната на РФ Сергей Шойгу оцени

...
Ръководителят на Министерството на отбраната на РФ Сергей Шойгу оцени
Коментари Харесай

Шойгу поиска да се използват перспективни оръжия в спецоперацията

Ръководителят на Министерството на защитата на РФ Сергей Шойгу оцени перспективните оръжия за присъединяване им в съветската специфична интервенция още през август 2022 година на Международния военно-технически конгрес „ Армия-2022 “.

Министърът на защитата Сергей Шойгу на съвещание на колегията на Министерството на защитата на Русия на 30 ноември разгласи нуждата от продължение на модернизацията и основаването на съвременни оръжейни системи с последващото им потребление по време на специфична военна интервенция в Украйна, оповестява кореспондентът на REGNUM.

Според министъра на защитата на Руската федерация е значимо да се поддържа оптимално вероятен размер на произвеждане, да се провеждат усъвършенствани доставки за войските.

„ На базата на Центъра за ръководство на националната защита е проведен надзор върху доставките на изключително търсени оръжия. Предприетите ограничения ще обезпечат осъществяване на държавната отбранителна поръчка на равнище не по-малко от 99% “, акцентира Шойгу.

Според него през 2023 година, като се вземат поради в допълнение отпуснатите бюджетни средства, размерът на финансиране на държавната отбранителна поръчка ще се усили съвсем 1,5 пъти. Това ще разреши да се обезпечи непрекъсната подготвеност на формированията и военните елементи с въоръжение и техника на равнище 97%.

На колегиума на съветското министерство на защитата на 30 ноември Сергей Шойгу също по този начин означи, че задграничните ракетни и артилерийски системи, употребявани от въоръжените сили на Украйна, се поразяват сполучливо от съветските военни по време на СВО благодарение на самоходна артилерия " Малка ", и реактивни системи за залпов изстрел „ Торнадо-С “.



САУ " Малка ", mil.ru

Припомняме, че министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу се срещна с перспективни мостри въоръжение и военна техника в края на август 2022 година на Международния военно-технически конгрес „ Армия-2022 “.

И по този начин, на ръководителя на военното ведомство беше показана най-новата система с технологии за изкуствен интелект (ИИ), конфигурирани на БЛА за превъзмогване на системите за противовъздушна защита на съперника.

Но по-късно се оказа, че тази нова разработка с ИИ технологии, която разрешава да се заблуждават подготвени противников невронни мрежи, системи за противовъздушна защита, към този момент е позната на ръководителя на съветското министерство на защитата.

Той единствено попита за времето на мащабиране на използването й в съществуващите елементи на въоръжените сили на Руската федерация.

Известно е също, че в Русия към този момент е почнало серийното произвеждане на междуконтиненталната балистична ракета " Сармат ". Според разработчиците системата за ръководство му разрешава да се насочва към задачата даже когато е изумена от ракета за противоракетна защита.

" Сармат " в идващите 40-50 години ще укрепи бойния капацитет на въоръжените сили, надеждно ще обезпечи сигурността на Русия от външни закани. И в днешните геополитически условия това е нашият благонадежден щит, главният фактор за нуклеарно въздържане и гаранция за поддържане на мира “, изясни в средата на ноември 2022 година ръководителят на Държавния ракетен център Макеев Владимир Дегтяр.



" Сармат ". (c) Министерство на защитата на Русия.

Както REGNUM заяви, през днешния ден балистичните ракети " Синева " са на бойно дежурство на въоръжените сили на Руската федерация, тече всеобщо произвеждане на ракети " Ярс ", " Булава " и " Сармат " с друго бойно съоръжение. Новите ракетни комплекси ще бъдат ситуирани в пет формирования на РВСН.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР