Ръководителят на кабинета на Владимир Зеленски Андрий Ермак каза, че

...
Ръководителят на кабинета на Владимир Зеленски Андрий Ермак каза, че
Коментари Харесай

Ермак обяви за пристигането на полските танкове в Украйна

Ръководителят на кабинета на Владимир Зеленски Андрий Ермак сподели, че полските танкове към този момент са пристигнали в Украйна. По-рано беше обявено, че Полша трансферира на Украйна танкове, самоходни гаубици, минохвъргачки, муниции, аварийни елементи за изтребители, дронове и други оръжия.

„ PT-91 Twardy (полският военен танк – ред.) от Полша към този момент е в Украйна. Благодарим на нашите другари “, написа Ермак в своя канал в Telegram.

По-рано Руската федерация изпрати нота до всички страни, в това число Съединени американски щати, поради доставките на оръжия за Украйна. Руският външен министър Сергей Лавров означи, че всеки товар, който съдържа оръжия за Украйна, ще стане законна цел за Русия.

Министерството на външните работи на Руската федерация съобщи, че страните от НАТО си „ играят с огъня “, като доставят оръжие на Украйна. Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков означи, че помпането на Украйна с оръжие от Запада не способства за триумфа на руско-украинските договаряния и ще има като цяло негативен резултат.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР