Ръководителят на израелската разузнавателна агенция Мосад Дейвид Барнеа заяви в

...
Ръководителят на израелската разузнавателна агенция Мосад Дейвид Барнеа заяви в
Коментари Харесай

Израел осуетил 27 атаки на Иран по света

Ръководителят на израелската разследваща организация Мосад Дейвид Барнеа съобщи в неделя на конференция по сигурността, че Израел е подготвен да нанесе удар " в сърцето на Техеран ", с цел да наблюдава причинителите на  ирански опити да ударят израелски и еврейски цели по света, оповестява АП.

Барнеа сподели, че Израел и неговите съдружници са осуетили 27 офанзиви през миналата година в Европа , Африка, Югоизточна Азия и Южна Америка.

" Заговорите, преследвани от тези екипи, са проведени, планувани и режисирани от Иран ", сподели Барнеа на конференцията в университета Райхман. Той добави, че Иран се пробва да извърши още офанзиви и сега.
 Израел: Иран продава смъртоносни оръжия на 50 страни по света
Израел: Иран продава смъртоносни оръжия на 50 страни по света

Йерусалим пита какво ще се случи, в случай че Техеран се снабди с нуклеарен боеприпас

" Нашето обръщение е мощно, ясно и уверено ", сподели той. " Не се заблуждавайте, тези от вас, които взеха решение да изпратят екипите. Бъдете сигурни, че ние ще стигнем до вас и справедливостта ще бъде въздадена за всички. Това е потвърдено в предишното и в бъдеще ще го издигнем до идващото равнище. "

Барнеа сподели, че Израел ще преследва сътрудниците, забъркани в заговорите, както и командирите, които са ги изпратили. " Тези цени ще бъдат наложени надълбоко в Иран, в сърцето на Техеран ", сподели той.

Израел счита Иран за най-големия си зложелател , цитирайки апелите на Иран за заличаване на Израел и поддръжката му за враждебни групировки на израелските граници. Израел също упреква Иран в гонене на нуклеарно оръжие - обвиняване, което Иран отхвърля.
 Нетаняху: Иран възнамерява офанзиви против Израел
Нетаняху: Иран възнамерява офанзиви против Израел

Взети са нужните ограничения, увери министър председателят

Иран упрекна Израел в осъществяването на редица смъртоносни офанзиви против нуклеарни учени и уреди в Иран, макар че Израел рядко разяснява сходни интервенции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР