Ръководителят на германското министерство на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер сравни нарастването

...
Ръководителят на германското министерство на отбраната Анегрет Крамп-Каренбауер сравни нарастването
Коментари Харесай

В Германия сравниха влиянието на Русия на Балканите с терористична заплаха

Ръководителят на немското министерство на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер съпостави повишаването на въздействието на Русия на Балканите с терористична опасност.
" Мисията на КФОР (ръководените от НАТО интернационалните сили за сигурност в Косово) имаше огромен триумф, в случай че погледнем това, което започнахме преди 20 години. Стабилността е обезпечена тук, само че към момента не е самостоятелна конструкция, фундаменталния спор сред Сърбия и Косово не е позволен и в този район към момента се усещат нови закани като завръщането на бойци терористи или възходящото въздействие на Русия и Китай “, сподели тя онлайн за Зе Де Еф.
Косовско-албанските структури в Прищина едностранно оповестиха самостоятелност от Сърбия на 17 февруари 2008 година Самопровъзгласилата се република към момента не е приета от Сърбия, Русия, Китай, Израел, Иран, Испания, Гърция и редица други страни.
Според Министерството на външните работи на Сърбия, от 193 държави-членки на Организация на обединените нации 95 страни понастоящем не признават Косово като самостоятелна страна, 93 страни я признават, а още 5 са класифицирани като въздържали се.
Неотдавна съветският външен министър Сергей Лавров назова разрушителни опитите за привличане на всички балкански страни в НАТО.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР