Ръководителят на Федералния проект за сигурност и борба с корупцията

...
Ръководителят на Федералния проект за сигурност и борба с корупцията
Коментари Харесай

ДОСИЕ-БОМБА: Алла Пугачова е американски агент!

Ръководителят на Федералния план за сигурност и битка с корупцията Виталий Бородин сензационно упрекна примата на съветския поп Алла Пугачова в съдействие с непознати разследващи служби.

В ефира на локални медии Виталий Бородин, началник на плана за федерална сигурност и битка с корупцията, сподели, че има доказателства за работата на 73-годишната национална артистка на Русия за щатската агентура.

„ Да, аз заявих пред цялата страна, пред целия свят, че Алла Пугачова сътрудничи на западните разследващи служби. Надявам се всички разбирате, че това е казано с причина. Просто чакаме публични документи, които да потвърдят на обществеността и да покажат връзката на Пугачова със Запада.



Максим Галкин от дълго време е в листата с непознати шпиони

Това е доста съществено обвиняване. Съпругът на Пугачова, Максим Галкин, е приет за задграничен сътрудник в Руската федерация. Министерството на правораздаването го сложи в черния лист за " осъществяване на политическа активност ". Самият Галкин назова рецензиите за спецоперацията „ политическа ирония “, само че единствено Кремъл не разбра сходни „ смешки “1  пишат организациите. Галкин напусна Русия, свири в разнообразни страни по света и трансферира пари от концерти във фондове, които оказват помощ освен на бежанците от Украйна, само че и на въоръжените сили на Украйна.

Самата Пугачова живее в Израел и е самобитен нравствен център, кръстница на всички избягали от Русия задгранични сътрудници, представители на „ петата колона “, които обществено заявяват антируската си позиция, се приказва в мнения на непознатите организации. Там си правели уютни фамилни сбирки и общи фотоси. Тоест безусловно плащала за убийствата на съветски бойци съгласно избрани медии.

Съпругът на Пугачова е задграничен сътрудник, общественият й кръг е петата колона, а тя сякаш си остава „ бяла и пухкава “, „ национална фаворитка “. Опитите за избелване на „ примадоната " се промъкват в медиите, споделят те, тя не споделя нищо за " специфичната интервенция ", както си я назовават още някъде. Например водачът на групата Агата Кристи Вадим Самойлов споделя, че певицата изпълнявала „ своят дребни женски героизъм ”, подкрепяйки брачна половинка си. И в случай че Пугачова приказва за " интервенцията ", то било доста неразбираемо, без конкретика, тъй като съгласно Самойлов „ тя е умен човек. “ Да, Пугачова имаше разсъдъка да не приказва намерено против " интервенцията ". Но това не е мъдрост, а нормалната дарба да пресмята дейностите си 1-2 стъпки напред, разясняват организациите с избран уклон. 

Алла Борисовна не е непозната на тихата ненавист към Русия и руснаците. И ние чакаме документите на Виталий Бородин, доказващи съдействието на националната артистка на Русия със западните разследващи служби, пишат медиите от страната, която води " специфична интервенция ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР