Ръководителят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер призова спешно да се обсъдят

...
Ръководителят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер призова спешно да се обсъдят
Коментари Харесай

Юнкер настоява за мерки спрямо САЩ заради последните антируски санкции

Ръководителят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер прикани незабавно да се обсъдят ответните ограничения на Брюксел, в случай че европейските компании бъдат наранени от антируските наказания на Съединени американски щати. Съобщение е на вестник " Файненшъл таймс ", на който се базира ТАСС. Изданието разполага с документ, който е квалифициран за съвещанието на Еврокомисията на 26 юли.
 
В документа се отбелязва, че Брюксел " би трябвало да е подготвен да работи още в околните дни ", в случай че Съединени американски щати вземат ограничения, " без да се регистрира безпокойството на Европейски Съюз ". Документът планува Европейска комисия да поучи от Белия дом " обществено или документално увещание ", че Вашингтон няма да вкара наказания по метод, който да засегне ползите на Европейски Съюз ".
 
Американски компании приканват за облекчение на съветските наказания

Вчера бе обявено,че американският президент Доналд Тръмп поддържа законопроекта за въвеждането на нови наказания против Русия, Иран и Северна Корея. Говорителката на Белия дом Сара Сандърс съобщи, че " Вашингтон е в интерес на по-твърда позиция против Русия, изключително във връзка с въвеждането на тези наказания ".
 
" Текстът на истинската версия на законопроекта е неприятно, основан, само че ние работихме с Камарата на представителите и Сената. Администрацията е удовлетворена, че нужните промени са направени и ги поддържа ", добави Сандърс.
 
Европейски Съюз удължи икономическите наказания против Русия

На 22 юли от пресслужбата на водача на Републиканската партия в Камарата на представителите Кевин Маккарти потвърдиха, че гласуването на законопроекта ще се организира на 25 юли.
 
Путин: Новите наказания на Съединени американски щати няма да притиснат Русия до стената

Американското издание " Политико " заяви, че безизходицата е към този момент решена с тази самодейност. Според вестника, в последна сметка, в началото включените ограничавания против Иран, ще включва също и наказания против Северна Корея, както е препоръчано по-рано от Маккарти. Очаква се, че във вторник по-голямата част в долната камара на Конгреса на Съединени американски щати ще поддържа този документ. По тематиката Германия и Австрия с остри рецензии към Съединени американски щати за антируските санкции
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР