Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров публикува 13-минутно гласово съобщение в

...
Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров публикува 13-минутно гласово съобщение в
Коментари Харесай

За Кадиров това вече е война и развоят й не е добър


Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров разгласява 13-минутно гласово известие в канала си в Telegram, в което обаче към този момент приказва не са " специфична интервенция ", а за " война ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7817
Съдържанието на самото известие е много разтегливо, написа съветската редакция на BBC, само че обръща внимание на някои от главните моменти:

" Казвахме, че организираме специфична военна интервенция на украинска територия, само че там към този момент има война [подсмърча и по-късно повтаря категорично] - на наша територия към този момент има война, дон. " По-късно Кадиров няколко пъти се връща към тази мисъл и упорства, че протичащото се би трябвало да се назова война, обратно на условията на Роскомнадзор.

" Много съм трагичен, дон, поради това. " Кадиров, както и преди, приканва за по-нататъшна ескалация. Той приказва за ударите на Украйна по " съветска " територия, очевидно имайки поради окупираните украински територии, като по думите му реакцията е слаба и всеки, изпратил снаряд по наша територия, би трябвало да бъде заличен от земята.

Кадиров счита, че Западът е изчерпал опциите за ответни ограничения. " Няма да има повече, дон, по-лошо, дон, дон. Европа не разполага с задоволително сили ", счита той.

По-рано Кадиров съобщи, че в Чечения няма да има " частична готовност ", защото републиката е преизпълнила проекта си за сметка на доброволците. Но в този момент той счита, че народите на Северен Кавказ би трябвало да обезпечават доста повече новобранци за армията, без да изключва и чеченците. Той признава, че е сюрпризиран, че " даже чеченците, толкоз доста " не е задоволително, а идващото изречение е още по-неясно: " Ние сме съвсем един милион и шестстотин хиляди, доне. Поне 300 000 от тях, дон, 400 000, дон... " - оплаква се Кадиров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР