Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров съобщи, че руските войски

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров съобщи, че руските войски
Коментари Харесай

Кадиров съобщи, че руските военни са поели контрол над укрепения район край Белогоровка

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че съветските войски са овладели квалифицирания за защита украински укрепен регион край село Белогоровка в Луганската национална република. За това той написа в своя канал в Telegram, написа " Труд ".

" Районът на селището Белогоровка на ЛНР. Руските елементи нападнаха и овладяха украинския укрепен регион, чудесно квалифициран за продължителна защита. На фрагменти от въздушно разузнаване се вижда какъв брой добре са се окопали бандитите на НАТО в този регион – няколко десетки метри изкопани окопи, готови огневи точки и бункери ", написа Кадиров.

" В региона на Кременная в ЛНР също е доста горещо. Тук добре поработиха съветските дронове. За артилерията нещата вървят по проект. Мълниеносен удар по верните координати - и загубите на врага се усилват ", добави Кадиров.

Междувременно съветското министерство на защитата сподели, че съветските сили не престават нападението си по фронтовата линия в Донбас в Източна Украйна и съобщи, че са умъртвили към 240 украински бойци за последните 24 часа, предава Българска телеграфна агенция.

" Въоръжените сили на Руската федерация не престават да извършват специфичната военна интервенция ", сподели министерството на защитата на постоянен брифинг през днешния ден, когато се навършва една година от съветската инвазия в Украйна.

Южната формация на съветските войски нанесе масирани удари по украински елементи и техника по продължение на цялата линия на прикосновение, съобщи министерството в своето изказване.

За момента изказванията на министерството не са доказани.

През последните седмици Русия предприе офанзиви, които доведоха до най-смъртоносните сражения до момента. Украйна сподели през вчерашния ден, че силите ѝ са отблъснали офанзиви по цялата фронтова линия.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР