Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров обяви необходимостта от разполагане на

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров обяви необходимостта от разполагане на
Коментари Харесай

Кадиров разполага системи за противовъздушна отбрана в планините на Чечня

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров разгласи нуждата от разполагане на системи за противовъздушна защита в планините на Чеченската република на мястото на танкова част в региона на Шали.

„ В актуалните условия Русия се нуждае от нови стратегически военни решения. В това отношение ще би трябвало да се създадат доста промени, само че на първо място считам, че в планините на Чеченската република, на южните граници на Русия, системите за противовъздушна защита са търсени повече от всеки път. Базата може да бъде ситуирана на мястото на танкова част в региона на Шали ", написа Кадиров в канала си в Telegram.

Ръководителят на Чечня разгласи образуването в републиката на нов полк със особено предопределение " Северно-Ахмат " в състава на войските на съветското министерство на защитата.

„ Той включва бойци, които са усвоили опита от военните дейности в Сирия и Украйна. Това е бойна конструкция, която е доста търсена в актуалните действителности, като трите приключени батальона „ Восток-Ахмат “, „ Запад-Ахмат “ и „ Южно-Ахмат ", сподели още Кадиров.
ТЕМА преди 13 часа 3698 преди 21 часа 3243 преди 1 ден 2655
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР