Ръководителят на британската армия днес предупреждава, че обикновените британци ще

...
Ръководителят на британската армия днес предупреждава, че обикновените британци ще
Коментари Харесай

Началникът на армията предупреждава, че обикновените британци ще бъдат изправени пред призоваване да се бият, ако Обединеното кралство влезе във война с Русия

Ръководителят на английската войска през днешния ден предизвестява, че елементарните британци ще би трябвало да се бият, в случай че Обединеното кралство влезе във война, тъй като въоръжените сили са не е задоволително огромен.

Генерал сър Патрик Сандърс ще сигнализира в бомбена тирада, казвайки на министрите, че би трябвало да „ активизират нацията “, в случай че избухне война с Русия. Смразяващото предизвестие идва на фона на възходящите опасения, че Обединеното кралство няма задоволително войски.

Той ще приказва на Международното ревю за бронирани транспортни средства в Туикенхам, където се чака да изрази паниките си. Според The ​​Telegraph военачалник сър Патрик ще каже, че би трябвало да има „ смяна “ в настройката на обществото.

Това идва единствено дни откакто върховен началник на НАТО сподели, че цивилните би трябвало да са подготвени за тотална война с Русия през идващите 20 години. Адмирал Роб Бауер сподели предходната седмица: „ Цялото общество ще се включи, без значение дали ни харесва или не. Това осъзнаване, ние не говорихме за това преди г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР