Ръководителят на Американската агенция за международно развитие (USAID) Марк Грийн

...
Ръководителят на Американската агенция за международно развитие (USAID) Марк Грийн
Коментари Харесай

САЩ посичат жестоко Петата колона на Москва

Ръководителят на Американската организация за интернационално развиване (USAID) Марк Грийн показа тактика за "противодействие на зловредното въздействие на Кремъл " в Европа, заяви организацията на уеб страницата си. Документът съдържа ограничения за противопоставяне на въздействието на Русия в Европа, по-специално в Молдова и Украйна.

Концепцията "отговаря на предизвикването на зловредното въздействие на Кремъл посредством създаване на икономическа и демократична резистентност на страните, обект на офанзиви " от страна на Русия.

"САЩ от дълго време считат, че мощна, просперираща и свободна Европа е жизненоважна за американските стратегически ползи. Руското държавно управление и неговите проксита имат за цел да отслабят въздействието на Съединени американски щати в света и да ни разделят от нашите съдружници и сътрудници ", се акцентира в документа, оповестен на уеб страницата на организацията.

Основната цел, обрисувана в концепцията, е повишение на устойчивостта на сътрудниците на Съединени американски щати. За да се реализира, документът обрисува четири съществени цели - енергийна и икономическа самостоятелност, народна власт и правова страна, самостоятелност на медиите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР