Ръководителите на Специализираната прокуратура и Апелативната специализирана прокуратура Валентина Маджарова

...
Ръководителите на Специализираната прокуратура и Апелативната специализирана прокуратура Валентина Маджарова
Коментари Харесай

Шефът на Апелативната спецпрокуратура: Мутрите празнуват закриването ни

Ръководителите на Специализираната прокуратура и Апелативната профилирана прокуратура Валентина Маджарова и Ивайло Ангелов дадоха брифинг за свършената от двете институции работа до закриването им, на който присъстваше и основният прокурор Иван Гешев.

" Причината да бъдат закрити спецпрокуратурата и спецсъдилищата е сполучливата им работа. Закрити са, тъй като правят своята работа. Никой не очакваше да са толкоз ефикасни и ефикасни. Сега чакаме да се усили престъпността в дребните градове, както и проведената престъпност. Пригответе се за битка с телефоните измамници и разпространителите на дрога. Структурите бяха закрити, тъй като тормозиха хора с огромен финансов запас и доста хора от публичния живот. Защо се закрива нещо работещо? Аз имам своите отговори, само че всеки български жител би трябвало да ги открие самичък ", съобщи основният прокурор Иван Гешев.

" Мутрите към този момент честват закриването на спецпрокуратурата и спецсъдилищата ", добави Ивайло Ангелов.

" За първи път се закрива съд. Нямаме визия какво ще се случи със правосъдните производства или ще стартират изначало, или ще се забавят. Има 841 каузи досега, които се съдържат в хиляди томове, над 10 000 тома`` - обощи Валентина Маджарова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР