Ръководителите на италианския футбол потвърдиха в четвъртък, че тренировъчният комплекс

...
Ръководителите на италианския футбол потвърдиха в четвъртък, че тренировъчният комплекс
Коментари Харесай

Болни от COVID-19 ще се лекуват на футболната база в Коверчано

Ръководителите на италианския футбол потвърдиха в четвъртък, че подготвителният комплекс на националния тим в Коверчано, Тоскана, ще бъде възложен за лекуване на пациенти с ковид.
 Наинголан се опасява да не болести болната си от рак брачна половинка с ковид
Наинголан се опасява да не болести болната си от рак брачна половинка с ковид

" Надявам се всичко да отмине колкото се може по-бързо, тъй като имунната система на Клаудия към момента е доста слаба "

Италия стана най-засегнатата страна от болестта, която лиши живота на съвсем 8 хиляди души в страната.

" Здравето е от най-голямо значение и би трябвало да бъде съхранено - заради тази причина Италианската футболна федерация отваря център в Коверчано за лекуване на потърпевши от вируса пациенти ", показа президентът на ФИГК Габриеле Гравина.
 Снимка 473169
Източник:

Всички спортни събития в Италия бяха прекратени до 3 април, и Гравина разкри, че е споделил на кмета на Флоренция Дарио Нардела, че локалните управляващи могат да употребяват оборудването, което се намира покрай града.

" Не играем футбол сега, тъй че с цел да се завърнем към него, би трябвало да спечелим най-важния мач против ковид дружно ", добави президентът на федерацията.

Комплексът към този момент одобри поделение на пожарната, като хотелът и аудиторията са предоставени за лекуване на заболели от COVID-19. Коверчано е мястото, където упражняват всички национални тимове на Италия. Футболният музей също се намира там. Познат като " Университета на футбола " той приема и курсове за треньори и съдии, и ще би трябвало да стане надзорен център за системата за видеоповторение ВАР.
 Снимка 473170
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР