Ракета е паднала днес на територията на Беларус. Според местната

...
Ракета е паднала днес на територията на Беларус. Според местната
Коментари Харесай

Беларус обяви, че на нейна територия е паднала ракета на украинските въоръжени сили

Ракета е паднала през днешния ден на територията на Беларус. Според локалната организация БелТа става дума за украинска ракета С-300. " Днес, сред 10:00 и 11:00 ч., украинска ракета С-300 падна върху територията на Беларус ", се споделя в известието.

Според БелТа сега се преглеждат две версии за случая: " Ракетата е прелетяла на територията на Беларус, сходно на неотдавнашния случай в Полша " и или е паднала вследствие на работата на беларуската система за противовъздушна защита.

Не се оповестява за жертви.

Президентът на Беларус Александър Лукашенко е бил неотложно осведомен за случая, оповестиха от пресслужбата на беларуския водач.

По предписание на президента на Беларус екип от специалисти на Следствения комитет и Министерството на защитата проверява аргументите за рухването.

Украйна към момента не е коментирала този случай, който е станал сред село Горбаха и Иваново в Брестка област (на към 25 км от границата с Украйна).

Днес Русия предприе следващ масиран ракетен обстрел на Украйна. В последно време постоянно се приказва за нова съветска атака против Украйна от територията на Беларус.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР