РАК След много каменист октомври нещата трябва да започнат да

...
РАК След много каменист октомври нещата трябва да започнат да
Коментари Харесай

3 зодии, на които всички ще завиждат през НОЕМВРИ

РАК

След доста скалист октомври нещата би трябвало да стартират да се усъвършенстват за вас.
 Тези зодиакални знаци обожават да клюкарят Тези зодиакални знаци обожават да клюкарят
Ако и вас ви нервира приказливата колежка, която знае тайните на всички, то евентуално е една от тези зодии, те обожават да споделят секрети...

Под силата на този месец ще бъдете насърчени да не се оттегляте безусловно в защитната си обвивка, а да забавите темпото, да бъдете тихи, да се насладите на времето с тези, които способстват за спокойствието ви, вместо да го лишават. През това време позволете на другите да се покажат, с цел да ви поддържат, да задържат мястото си до вас и даже да ви обичат.



ВОДОЛЕЙ

Да се каже, че неотдавна сте минали през натоварен интервал, е меко казано, само че пространството, в което се намирате в този момент, е изцяло друго.

Излизате от другата страна или евентуално се чувствате по този начин, като че ли към този момент сте го създали.
 Това са зодиите, които постоянно желаят да командват! Това са зодиите, които постоянно желаят да командват!
Козирог Козирогът доста държи на добре свършената работа. И в случай че няма кой да поеме отговорността, не очаквайте да стои и да чака втора...

Не забравяйте, че има някои тунели в живота, през които сме накарани да преминем единствено един път, тъй че даже да е било предизвикателство, в случай че в действителност сте научили това, за което сте били прекарани по тази пътека, на вас в никакъв случай повече няма да ви се постанова да го изпитвате.



ДЕВА

Изравяте това, което преди е било заседнало. Може би е време да поставите работата на назад във времето и да си спомните какво е възприятието да сте влюбени в живота си, даже в случай че това е възприятие, което в никакъв случай не сте имали до момента.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР