Рак на гърдата и превенция Ракът на гърдата се счита

...
Рак на гърдата и превенция Ракът на гърдата се счита
Коментари Харесай

Рак на гърдата и как да намалим риска от появата му

Рак на гърдата и предварителна защита

Ракът на гърдата се смята за извънредно постоянно срещано заболяване в наши дни. Това заболяване, обаче, е познато от антични времена, признаци на рак и разнообразни тумори на гърдата са били открити даже в египетските мумии!

Не всичко е толкоз ужасно: в този момент медицината има задоволително познания, с цел да помогне на дамите, които страдат от недоброкачествен израстък. Разбира се, в случай че заболяването се открие в точния момент! Но най-важното – наподобява, че немските диетолози са съумели да намерят главните аргументи за рака на гърдата.


Ако една жена яде доста млечни артикули, тя рискува здравето си. Германски диетолози провели изследвания, които открили, че: високият банкет на мазнини, изключително на мазнини, присъстващи в млякото, сиренето и изварата, е фактор, способствуващ за появяването на злокачествени кафези.

Повишеният банкет на мазнини предизвиква увеличение на интраабдоминалните мазнини и усилва производството на естроген и прогестерон. Приемът на противозачатъчни таблетки също може да аргументи остатък от естроген в женското тяло. Този фактор усилва риска от рак на гърдата няколко пъти!

Най-добрият метод за попречване на рак на гърдата е да ограничите приема на пълномаслено мляко и мазни твърди сирена. Ако следите деликатно менюто си, ще можете да избегнете освен проблеми с наднорменото тегло, само че и появяването на редица рискови болести.

За страдание, ние сме склонни да забравяме какъв брой значима е нашата диета.

Вижте още: Топене на мазнините с 2 супени лъжици от тази примес

Преди да изядете нещо, помислете: в действителност ли е пресен, здравословен артикул, прекомерно лоен ли е, пълнен ли е с всевъзможен тип химически субстанции.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР