Раждането на дете обикновено е съпроводено с радост и щастие.

...
Раждането на дете обикновено е съпроводено с радост и щастие.
Коментари Харесай

Тези сиамски близначки били разделени през 2006 г. Ето как изглеждат на 20 г.

Раждането на дете нормално е съпроводено с наслада и благополучие. Но когато тези девойки се родили, техните родители изпитали странни усеща. Въпреки че знаели, че децата им ще бъдат по-специлани, те към момента не били подготвени за това.

Кендра и Малия Херин са родени през 2002 година Двете общо имали два крайници, един бъбрек и черен дроб, а също и други органи. Изглежда, че бебетата били обречени на ужасяващ живот, само че ненадейно за тях грейнала вяра. 

Когато девойките били на четири години, родителите се съгласили и те били разграничени. Операцията била тежка и траяла повече от ден, само че сестрите оживели. На една от тях бил трансплантиран донорен бъбрек, само че след няколко години организмът почнал да го отхвърля.

Тогава майката на девойките взела мъчно решение и дарила органа си, единствено и единствено бебето да остане живо. Сега девойките се придвижват със специфични проходилки, само че и двете са щастливи, че имат друг живот.

Кендра и Малия обичат да рисуват, имат личен блог в YouTube, те са известни надалеч отвън Съединени американски щати.

Въпреки обстоятелството, че са разграничени, сестрите избират да пътуват дружно, като и двете получили шофьорска брошура. Ако не са техните помощни средства за вървене, надали близките въобще биха разбрали, че има нещо друго при тези девойки.

СНИМКИ > > > ТУК
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР