Раждането на близнаци винаги е вълнуващо събитие както за родителите,

...
Раждането на близнаци винаги е вълнуващо събитие както за родителите,
Коментари Харесай

В Чехия се родили деца, които се раждат веднъж на няколко милиона

Раждането на близнаци постоянно е вълнуващо събитие както за родителите, по този начин и за лекарите. Но в един дребен град в Чехия се състояло извънредно събитие, което се случва единствено един път на няколко века.

Когато Александра Кинова схванала, че е бременна, тя била доста щастлива. Бременността вървяла чудесно, тъй като момичето е младо и крепко. Саша се отнасяла доста деликатно към обстановката и когато схванала на първия ултразвука, че ще има повече от едно бебе, тя го приела умерено.

В семейсвото към този момент се били раждали близнаци, а и с мъжа си се радвали, че ще станат родители на няколко бебета. Но, както се оказало, ги очаквали още вести. След няколко седмици лекарите разкрили, че дамата чака 4 бебета! Но и тук Александра запазила успокоение и решила деликатно да се подготви за идното раждане.

Момичето минало през всички планувани прегледи. И на една от сесиите се разкрило нещо изцяло ненадейно! Лекарите към този момент са преброили пет бебета. Момичето не можело да се сдържи и избухнало в сълзи. Но не от нерешителност, а по-скоро от благополучие. В последна сметка, не всяка жена вселената избира за такава задача – пет близнаци се раждат единствено един път на няколко века.

За идната среща с бебетата се готвели доста деликатно, както бъдещите родители, по този начин и целият личен състав на болничното заведение. Лекари от други градове на Чехия особено пристигнали в болничното заведение, с цел да следят раждането на това знамение.

 Чехия-петзнаци

Раждането на тези бебета било следено от цялата страна, тъй като съгласно статистиката, която се води от 1949 година, подобен случай не е регистриран в никакъв случай. Александра и брачният партньор й си родили 4 сина и 1 щерка. Нарекли децата със звучни имена – Даниел, Михаил, Мартин, Алекс и Тереза. А новизпечените родители с доста деца получили доста поздравления и дарове, както от локалните поданици на Чехия, по този начин и от страната.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР