Раждането и първите мигове с бебето са дългоочаквани моменти, изпълнени

...
Раждането и първите мигове с бебето са дългоочаквани моменти, изпълнени
Коментари Харесай

В Световната седмица на кърменето УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ организира отворени врати за бъдещи и настоящи родители

Раждането и първите мигове с бебето са дълго чакани моменти, изпълнени с доста наслада, само че и терзания за родителите. С цел да разсеят всички легенди и да приготвят майките и татковците за огромното събитие, експертите по акушерство и гинекология и неонатология на УМБАЛ „ МЕДИКА РУСЕ “ провеждат среща с бъдещи и сегашни родители. Събитието ще се организира от 10:00 часа на 3-ти август 2023 година (четвъртък). В началото посетителите ще имат опция да надникнат в отделенията, в които протича процесът на появяването на бебето, а след това ще преминат към Семинарната зала на УМБАЛ „ МЕДИКА РУСЕ “.

Тематиката на срещата ще бъде в две посоки. В първата част началникът на поделение по Акушерство и Гинекология – доктор Стела Минчева ще отговори на всички въпроси на бременните и ще запознае тях и техните придружители с стадиите, през които минава раждането. Втората, с акцент върху кърменето, ще бъде показана от доктор Татяна Итова, шеф на поделение по Неонатология. Родителите ще имат опция в спокойна и непринудена сказка със експертите да научат повече за подготовката за прибирането на бебето вкъщи. Чрез самодейността медиците ще отбележат и Световната седмица на кърменето (1 - 7 август). В тази тенденция УМБАЛ „ МЕДИКА РУСЕ “ планува и едноседмична осведомителна акция в обществените мрежи, в която експертите ще дават къси и практични препоръки за кърменето.

За да се подсигурят оптимален комфорт и сигурност по време на срещата, местата са лимитирани. Достъпът до събитието, което ще се организира в постройката на лечебното заведение с адрес: гр. Русе, ул. „ Рига “ № 35, ет. 2, е с авансово записване на тел. 0882 670282.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР