Рафи Бохосян, който разби конкуренцията и за втори път стана

...
Рафи Бохосян, който разби конкуренцията и за втори път стана
Коментари Харесай

Рафи и красивата Елена: Една любов без скандали, без изневери, без изцепки

Рафи Бохосян, който разруши конкуренцията и за повторно стана абсолютният победител в " Като две капки вода ", от няколко години насам е в любовен дует с хубавата Елена. Фронтменът в бенда на Димитър Рачков и танцьорката са от най-стилните двойки в шоу съсловието - без кавги, без изневери, без " изцепки " в обществените мрежи.

Двамата се срещат преди няколко години в кафене - тя е с приятелки на сладки приказки, когато вижда изгряващата звезда и провежда обща фотография. Отлично възпитаният Рафи незабавно се съгласява, само че не пропуща да записва обаянието на момичето. И защото под слънцето няма нищо инцидентно, след време - когато той желае да има личен балет, го срещат с Елена, пишат от " Уикенд ".

Някои медии пишат, че тъкмо тогава гласовитиятРафи към този момент се оглеждал за гадже и даже направил регистрация в най-популярната платформа за запознанства " Тиндър ", само че красивата хореографка към момента била ангажирана. Рафи и до момента споделя, че е желал да бъде задоволително честен още при старта на общуването им и спазвал здравословната отдалеченост - изключително, откакто схванал, че тя си има някогашен сътрудник. Този факт обаче по никакъв начин не му попречил да оцени по достолепие визията и маниерите й. Двамата стават същински близки, само че единствено като положителни другари - нито един от тях не прекрачва границата, преди Елена да се раздели с предходния си, пишат още от вестника. 

Една вечер пристрастеността им избухва напълно ненадейно, а няколко месеца по-късно откриват, че са сродни души. Елена обаче е освен атрактивна, само че още йога и експерт в цифровия мениджмънт - амбициозна и поредна. Може би поради навика си постоянно всичко да слага в ред, Елена първоначално се чуди дали не ѝ би трябвало глътка въздух след предходната връзка, само че след това всичко си идва на мястото и по този начин до през днешния ден - влюбени и щастливи.

Рафи и Елена не се ревнуват, за двамата доверието е наложително, както и свободата. Консенсус има и в музикалните им усети - от нейния хип-хоп до неговия хард-рок. Елена интензивно взе участие освен като слушател и фен в творчеството на Рафи - с изключение на, че е първият човек, който изслушва всяко негово ново парче, тя има и право на дейно мнение.

Елена му помагаше и в пластиката на всеки от облиците му в " Капките " - изключително в имитирането на Бритни Спиърс. Елена е тази, която тотално го поддържа в сложния заключителен избор - да бъде Васил Найденов и да извършва мега шлагера " Сбогом, моя обич ". А Рафи " мазета рибата " като Кеца и изцяло справедливо е първенецът в сезон 9 на " Капките ".

Изображение: https://www.instagram.com/elena.kolarova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР