Рафаел Надал се изправя срещу Кевин Андерсън, който е последната

...
Рафаел Надал се изправя срещу Кевин Андерсън, който е последната
Коментари Харесай

Надал в опит да покори Ню Йорк за трети път

Рафаел Надал се изправя против Кевин Андерсън, който е последната бариера към трета купа на испанеца на US Open след 2010 и 2013 година Световният номер 1 излиза като безспорен любимец да стигне до 16-та купа от Големия шлем в кариерата си.

31-годишният южноафриканец за първи път в кариерата си ще играе на край от Големия шлем. Андерсън, който е 32-и в международната класация, бе преследван от травми през последните две години. 203-сантиметровият тенисист се възползва превъзходно от отсъствието на огромни имена в неговата част на схемата и стигна до най-големия мач в кариерата си.

Двамата са се срещали четири пъти между тях и четирите срещи са извоювани от Рафа, като Андерсън има единствено един извоюван сет в тези дуели.

Надал пропусна последната част от предишния сезон заради травма в китката и мнозина се питаха дали в миналото ще го видят още веднъж в най-хубавата му форма. Последва край на Откритото състезание на Австралия, където бе спрян от Роджър Федерер, както се случи и в Маями. Никой обаче не можеше да го спре на клей и купите в Монте Карло, Барселона, Мадрид и десетата на " Ролан Гарос " бяха негови. Тези триумфи бяха в основата на това Рафа да се върне на върха на международната класация малко по-късно.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР