Рафаел Надал разкри, че се е сгодил за приятелката си

...
Рафаел Надал разкри, че се е сгодил за приятелката си
Коментари Харесай

Надал се реши, ще се жени за своята Мери

Рафаел Надал разкри, че се е сгодил за приятелката си от 14 години – Мери Перело. Тенис звездата е предложил брак на брюнетката в Рим преди осем месеца. Очаква се двойката да подписа брак тази есен.

Мария Франциска Перело е 30-годишна и по обучение е осигурителен сътрудник. Красивата брюнетка в действителност работи като шеф на благотворителната фондация на Рафа, от към 10 години насам.

32-годишният Надал, който преди дни загуби финала на Откритото състезание на Австралия против Новак Джокович, не крие желанието си към този момент да стане татко. Той е споделял в изявленията, че е „ фамилен вид човек и че чака с неспокойствие да има лично поколение в не толкоз далечното бъдеще. “.

Според списание Hello!, двойката възнамерява есенна женитба, която би трябвало да се състои в родното място на испанския топспортист – остров Майорка.

Влюбените се срещат през 2005 година, само че за разлика от другите дами и приятелки на известните тенисисти, Мери рядко обикаля света по шампионати с обичания си.

Перело е казвала в изявленията, че преднамерено не пътува с Рафа, с цел да не му се спънка. Тя е заявявала: „ Да съм на всички места с него, не би било добре нито за него, нито за мен. Той се нуждае от пространство, когато се състезава, а единствено концепцията да се смотавам към него по през целия ден ме изтезава. “

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР