Радостна новина за феновете на една от най-популярните групи от

...
Радостна новина за феновете на една от най-популярните групи от
Коментари Харесай

Тази любима поп банда е отново заедно! Готвят нещо мистериозно

Радостна вест за почитателите на една от най-популярните групи от 90-те - Spice Girls. Момичетата от поп бандата се събират, с цел да стартират работа по " тайнствен план ", който ще бъде разгласен напълно скоро. 

Те не са се събирали в цялостен състав от повече от 10 години, откакто през 2019 Виктория Бекъм отхвърли да се включи в турнето на групата. Сега обаче всички от Spice Girls се завръщат за нов план, който е съвсем приключен.

В изявление за The Sun Мел Би изясни:  " Планираме да пуснем публично изказване. Не мога да кажа повече детайлности сега, защото тъкмо завършваме плана, в който сме се присъединили всички дружно. Със сигурност ще бъде нещо, което ще зарадва всички наши почитатели. " На въпрос по какъв начин са убедили Виктория да се причисли към тях, Мел Би сподели, че въобще не е имало потребност да я убеждават в каквото и да било и прибавя, че Spice Girls си имат WhatsApp група, в която непрекъснато поддържат връзка, написа iwoman.bg.

" През последните години Виктория беше много заета да развива модата си и да поддържа Дейвид в кариерата му и да се грижи за децата си. Успяхме да намерим време, с цел да можем дружно да създадем този план. ", сподели още Мел Би.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР