Радостин Василев ще напусне Продължаваме промяната“ заради договрката на партията

...
Радостин Василев ще напусне Продължаваме промяната“ заради договрката на партията
Коментари Харесай

Радостин Василев напуска „Продължаваме промяната“

Радостин Василев ще напусне „ Продължаваме промяната “ поради договрката на партията с ГЕРБ. Той дефинира тази коалиция като „ голямо изменничество “ към българските жители.

„ Преди 1 година напуснахме Има Такъв Народ пред очите на цяла България, тъй като мафията проби в Има Такъв Народ. Сега Има Такъв Народ са 11 индивида. На път сме да се образува коалиция сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС – не мога да поддържа такава коалиция, ще гласоподавам срещу и ще напусна Политическа партия. Това е голямо изменничество към всички, които гласоподаваха доверие на Политическа партия “, разгласи той.

„ Вчера слушах Кирил Петков. Той говореше за „ дълбоката страна “, някакви служби, някакви хора, които се пробват да саботират държавното управление. Аз съм евроатлантик и сдружението ми е евроатлантически настроено. Точно при мен да търсиш „ дълбоката страна “ е най-голямата нелепост, която може да се изрече “, сподели още Василев.

„ По изказванията, че са правени записи на групата – това не дава отговор на истината “, съобщи той. „ Навярно господин Петков се тормози от някакви други записи, които аз не владея. “

„ Ако някой се опита да заблуди гласоподавателите на „ Промяната “, дано види какво става с Има Такъв Народ “, сподели Василев.

„ Хората към този момент не желаят да вървят на избори, тъй като тотално противоположни планове, под някаква невероятна форма, а това е дълбоката страна – структури със напълно разнообразни хрумвания да се събират с съответни цели. Десетки пъти сме говорили с Кирил Петков, че няма да влизаме в коалиция с ГЕРБ, а ние в този момент ще имаме министър-председател, ще се разпределят регулатори, регионални шефове и други Г-н Петков и Денков ми споделиха преди седмица, че нашето държавно управление на малцинството, „ Няма да бъде антикорупционен и по тази причина не ни трябват хора като теб, Радостине “, описа той.

Василев изясни, че преди дни се случило събитие, което го предиздвикало да даде конференцията, другояче щял просто да гласоподава „ срещу “ държавното управление и да напусне парламентарната група.

Етикети: радостин василев
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР