Радостин Василев: Пълни лъжи са, че са правени записи по

...
Радостин Василев: Пълни лъжи са, че са правени записи по
Коментари Харесай

Радостин Василев: Пълни лъжи са, че са правени записи по групите и централите


Радостин Василев: Пълни неистини са, че са правени записи по групите и централите. Ще напусна „ Продължаваме промяната “, това е изменничество, сподели той.
Пълни неистини са, че са правени записи
на групите, по централите. Това не дава отговор на истината. Най-вероятно господин Петков се тормози от някакви други записи, с които аз не разполагам.

Това разгласи на конференция някогашният състезателен министър в кабинета „ Петков “ Радостин Василев.



Аз и част от сътрудниците напуснахме Има Такъв Народ, тъй като мафията пробиваше. Това се оказа факт. Сега Има Такъв Народ са едни 11 индивида, които покорно поддържат ГЕРБ.
1 година по-късно сме пред
сходна обстановка, в която е напът да се образува коалиция сред ПП-ДБ и ГЕРБ. Не мога да поддържа тази коалиция и ще напусна Политическа партия. Това е изменничество, сподели той.

Във фейсбук Василев анонсира конференцията си, добавяйки: „ Съд и затвор за Бойко Борисов и грабителите на България! “. Към него върви и видео, в което има изрезки от записи като „ Мишо Бирата “, фрагменти напомнящи
за „ Барселонагейт “ и фотосите с кюлчета.
Веднага се появиха спекулации дали той няма да опита да „ разбие “ обединението, търсейки недоволни от колаборацията с ГЕРБ.

Ако някой се опита да заблуди гласоподавателите на „ Промяната “, дано види какво става с Има Такъв Народ, сподели Василев.

Хората към този момент не желаят да вървят на избори, тъй като тотално противоположни планове, под някаква невероятна форма, а това е дълбоката страна –
структури със напълно разнообразни хрумвания да се
събират с съответни цели. Десетки пъти сме говорили с Кирил Петков, че няма да влизаме в коалиция с ГЕРБ, а ние в този момент ще имаме министър-председател, ще се разпределят регулатори, регионални шефове и други Г-н Петков и Денков ми споделиха преди седмица, че нашето държавно управление на малцинството.
„ Няма да бъде антикорупционен и по тази причина
не ни трябват хора като теб, Радостине “, описа той. Василев изясни, че преди дни се случило събитие, което го предиздвикало да даде конференцията, другояче щял просто да гласоподава „ срещу “ държавното управление и да напусне парламентарната група.
Пресконференция на депутата разколник Радостин Василев в Българска телеграфна агенция стартира в 11 ч. На пресконференциятазаедно с Василев участват проф. Николай Радулов,Кирил Веселинов, Светлин Стоянов, Венцислав Петков и Деян Петков, които са част на управителния съвет на гражданско придвижване „ Силна България “.Снощи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “
(ПП) Кирил Петков предизвести, че през днешния ден депутатът от неговата група Радостин Василев ще покаже пред медиите 4-минутен монтаж на 10-часови записи, които е правил на групата на Политическа партия и „ Демократична България “
в офисите на обединенията и в Народното събрание.
Миналата година през юни Василев напусна по сходен метод и партията на „ ИТН “, дружно с няколко свои сътрудници, като разгласи, че „ мафията е пробила “ в партията. Впоследствие се оказа, че той е заплашвал депутатката от Има Такъв Народ Христинка Иванова да се отдели от групата дружно с него.

Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР