Радостин Василев напуска парламентарната група на ПП-ДБ. Има такъв народ са

...
Радостин Василев напуска парламентарната група на ПП-ДБ.
Има такъв народ са
Коментари Харесай

Радостин Василев напуска парламентарната група на ПП-ДБ

Радостин Василев напуща парламентарната група на ПП-ДБ.

" ИТН " са едни 11 индивида, които покорно поддържат ГЕРБ и са подготвени на всичко, с цел да вземат участие във властта. На път е да се образува коалиция сред " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и ГЕРБ. Аз не мога да поддържа такава коалиция, ще гласоподавам срещу нея и ще напусна парламентарната група на ПП-ДБ поради това, че това е изменничество по отношение на голяма част от българските гласоподаватели, които гласоподаваха доверие на " Продължаваме промяната ", съобщи Радостин Василев.

По думите му Политическа партия е трябвало да бъдат единствената бариера пред ГЕРБ за домогване до властта.

" Този танц ще прерасне в прегръдка по ползи. Политическа партия се интересуват от това непременно да употребяват изпълнителната власт с един милион оправдания - конституционната промяна е илюзия, вероятността да няма бюджет ", добави Радостин Василев и означи, че има задкулисие ", добави Радостин Василев.

Твърденията, че са правени записи в групата Радостин Василев окачестви като " цялостни неистини ".

" Никой не е правил сходни записи нито в стаята на групата, нито в централата. Това не дава отговор на истината. Г-н Петков беше много изплашен от други записи, с които аз не разполагам. Те са в областта на жълтото. Аз не съм дал своя вот за Росен Желязков, тъй като не мога да гласоподавам за представител на ГЕРБ ", съобщи още Радостин Василев.

Той дава конференция във връзка сделката сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да сформират експертно държавно управление с министър председател на ротация. Пресконференцията Василев разгласи в обществените мрежи през вчерашния ден с апела " Съд и затвор за Бойко Борисов и грабителите на България! ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР