Радост в къщи - най-накрая имате ваш собствен скутер! Всеки,

...
Радост в къщи - най-накрая имате ваш собствен скутер! Всеки,
Коментари Харесай

Съвети за първото каране на скутера

Радост в къщи - най-сетне имате ваш личен скутер! Всеки, който сяда на скутера за първи път, обаче, има доста въпроси и неясноти. От Peugeot Motocycles, дават препоръки по какъв начин да се свикне с машината по-бързо. Първият от тях е че вярното облекло е наложително изискване и за първото каране. То защищава от злополуки и оказва помощ за понижаване на изгаряния и тежки натъртвания при положение на рухване.

Peugeot Motocycles предлага постоянно да сте с цялостна екипировка за всяко каране на скутера - ръкавици, утвърдена каска, подобаващи затворени обувки и най-малко едно мотоциклетно яке с подсилвания на раменете и гърба. За по-дълги обиколки се предлага мотоциклетен костюм, който предлага спомагателна отбрана на коленете.

Шофьорските учебни заведения оферират разнообразни курсове за образование на начинаещи скутеристи на нужната сигурност при шофиране след шофьорския изпит. Всеки нов притежател, който се довери на експертите да му покажат вярното ръководство още през цялото време, основава добра основа за всичките си бъдещи карания. Също по този начин е занимателно да подобрявате маневрите благодарение на профилирани тренажори за шофиране и по този метод да получавате повече сигурност.

Ако планирате да шофирате по-често с пасажер, би трябвало да го вземете със себе си на подготвителното образование по шофиране. По този метод начинаещите скутеристи се научават непосредствено по какъв начин да свикнат с спомагателното тегло и по какъв начин да ревизират салдото си. Защото при положение на спешно прекъсване или друга непредвидена маневра, скутерът реагира по друг метод с един човек, в сравнение с с двама.

Ако новият скутер е вкъщи, значимо е да се запознаете с него. Това също включва осъществяване на първите подготвителни километри на улица или място с дребен трафик. Ако не желаете да се притеснявате за и от други участници в придвижването, можете да упражнявате на огромен паркинг в неделя да вземем за пример. По този метод е допустима цялостната централизация върху новия скутер, върху тежестта му, спирачния му път и държанието му при избрани маневри.

От Peugeot Motocycles поучават също да не карате първите подготвителни километри по мокри или влажни пътища, тъй като карането в дъжд и по хлъзгав асфалт изисква рутина. Ето за какво експлицитен е съветът начинаещите скутеристи да не го вършат и се предлага първо класическо каране да е при хубаво време.

Аварийното прекъсване не е необичайност, изключително в града. За да се избегнат произшествия, е значимо да се практикува прекъсване, до момента в който маневрата не стане рутинна. Това важи по-специално за пътувания с един пасажер. Затова за първия скутер се предлага модел с ABS или комбинирана спирачна система. По този метод начинаещите няма да се тормозят за делене на спирачното изпитание сред предните и задните колела по време на каране.

В множеството случаи участниците в придвижването са заобиколени от други транспортни средства и хора. Тук важи следното - изпреварващото шофиране и зоркото око към покрайнината покачват безвредното осъществяване на прекъсване или маневри за отбягване на трудности. В градския трафик Peugeot Motocycles поучава да спазвате безвредна отдалеченост, а също и да поставите показалеца и междинния пръст на всяка ръка леко върху спирачките, с цел да намалите оптимално времето за прекъсване, в случай че е належащо бързо деяние.

В допълнение към практиката, начинаещите могат също да улеснят навлизането си в света на скутерите с малко доктрина като прегледат в детайли управлението за новия си моторизиран двуколесен сателит в живота. Знаейки кои рекомендации производителят дава по кой въпрос, поддържане на новост по тематики като налягането в гумите и равнището на течността също дава сигурност.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР