Радост Драганова се завръща на малкия екран с ново телевизионно

...
Радост Драганова се завръща на малкия екран с ново телевизионно
Коментари Харесай

Копират Гала в ново предаване

Радост Драганова се завръща на дребния екран с ново телевизионно предаване. В момента тече записването на искащи за присъединяване в шоуто, което ще трансформира външността на хора. " Уикенд " научи, че форматът ще се споделя " Моето ново аз " или най-малко това е работното му заглавие. 

Кандидатите могат да бъдат както мъже, по този начин и дами. Те би трябвало да опишат себе си в малко видео, да напишат мотивацията си за присъединяване, да изпратят фотоси на разположение и в цялостен растеж по бански и да споделят в случай че имат съпътстващи болести. В плана могат да вземат участие единствено пълнолетни дами и мъже.

" Постигането на новата визия ще бъде изцяло гратис, а ефирен екип ще наблюдава пътя към осъществяване на мечтаната физическа промяна " – коментират под видеото на Драганова от екипа на клиниката, която ще оперира и трансформира определените за присъединяване. Интересното е, че видеото е качено единствено 4 дни преди крайния период, т.е. очевидно срокът за записване е бил по-малко от седмица. Най-вероятно предаването ще бъде записано през есента и зимата, а ще бъде излъчено напролет на 2023 година, само че от Би Ти Ви към момента няма публично удостоверение за новия формат.

Припомняме, че " Мармалад “ спря през март месец. То се задържа доста години в ефира на Би Ти Ви, като Радост бе и продуцент на предаването, което пред да спре не се радваше на огромен интерес. В " Мармалад “ брюнетката си партнираше с артиста Иво Аръков, който надали ще откри място в новото шоу. То много припомня на несъществуващото към този момент предаване  " Пълна смяна ", което Гала водеше преди 15 години. " Пълна смяна " изкара единствено един сезон по Нова тв, тъй като не беше сполучливо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР