Радослав Янкулов почина внезапно на 66-годишна възраст в неделя. През

...
Радослав Янкулов почина внезапно на 66-годишна възраст в неделя. През
Коментари Харесай

Директно От Мястото: Тъга И Сълзи На Поклонението На Радослав Янкулов

Радослав Янкулов умря ненадейно на 66-годишна възраст в неделя.

През 70-те и 80-те години на предишния век Янкулов построява име на един от най-разпознаваемите спортни публицисти в радиото и в страната. Впоследствие работи и управлява други медии, а сред 2013-а и 2016 година оглавява БНР.

" Радослав Янкулов беше труженик за сериозна публицистика, запазване свободата на словото и чистотата на българския език, който оставя след себе си ярка диря и за жалост доста неосъществени планове ", се споделя в съболезнователен адрес от генералния шеф на БНР Александър Велев до фамилията и околните на Янкулов, който умря ненадейно на 66-годишна възраст в неделя.

" С пурата, с усмивката, с шегата, аз го помня като един сияен сътрудник ", съобщи Велев.

" Една от дребното същински радиозвезди в България. Аз поех щафетата в " Хоризонт за вас " от него. Много неща научих от него. Бог да го елементарни ", сподели журналистът Красимир Луканов.

Сред опечалените бяха видяни босът на " Славия " Венцеслав Стефанов, някогашният президент на " Левски Томас Лафчис, някогашният кмет на София и бивш длъжностен министър председател Стефан Софиянски, политикът Асен Агов, изпълнителният шеф на " Нова Броудкастинг Груп " АД Вяра Анкова, Весела Лечева, Методи Манченко и доста други.

" Той беше страховит човек. Той беше един човек, който ужасно помагаше на театъра, на изкуството. Той не се спираше. Той беше една велика персона, един човек в придвижване, за което Господ, уповавам се, че ще го одобри по този начин, тъй като той доста обичаше хората ", показа артистът Славчо Пеев, написа Дир.бг.

Поклон пред паметта на журналиста и индивида Радослав Янкулов!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР