Радослав Росенов затвори по перфектен начин за българския бокс втория

...
Радослав Росенов затвори по перфектен начин за българския бокс втория
Коментари Харесай

Перфектен Радослав Росенов с нова победа за България на олимпийската квалификация

Радослав Росенов затвори по съвършен метод за българския бокс втория ден от олимпийските квалификации в Бусто Арсицио. 6-кратният европейски първенец и 3-кратен притежател на Купа „ Странджа “ се класира за идващия кръг при 63.5-килограмовите на италианския кръг.


Националът ни реализира безапелационна победа над Семьон Каманин (Естония) с 5:0 съдийски гласа. Росенов показва превъзходството си над противника и на 7 март ще се изправи против Уулу Базарбай (Казахстан).

Росенов (63,5 кг) донесе четвърта победа за България на олимпийската боксова подготовка в Италия. По-рано денем Аслъхан Мехмедова и Рами Киуан донесоха позитивни страсти за България. Националите ни се класираха за идващия кръг в борбата за продобиване на квоти за Игрите в Париж. Ден по рано и Кристиян Николов стартира по най-хубавия метод присъединяване си.

В сряда се чакат нови два мача с българско присъединяване по пътя към Игрите в Париж. Аслъхан Мехмедова (60 кг) ще срещне в ранната сесия нидерландката Челси Хейнен, а във вечерната стратегия Йордан Морехон (+92 кг) ще боксира с Джамили-Дини Абуду (Франция). /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР