Радослав Кирилов бе отличен като най-добрият футболист в българския футболен

...
Радослав Кирилов бе отличен като най-добрият футболист в българския футболен
Коментари Харесай

Радослав Кирилов е най-добрият футболист за ноември

Радослав Кирилов бе отличен като най-хубавият футболист в българския футболен хайлайф за месец ноември.

От 24 дали своят вот, 21 избраха футболиста на ЦСКА 1948. 3 гласа получи Елвис Ману от Ботев Пловдив.

" Благодаря за премията. Винаги е прелестно да се получават самостоятелни оценки. Ще се старая да давам всичко от себе си на терена. Важно е да реализирам триумфи с клубния ми тим. Надявам се да бъда част и от националния тим, с цел да получавам триумфи там. Това са моите цели. Да се класираме допустимо на първо време с ЦСКА 1948, да съм здрав и да получа шансове за националния тим. Най-голямото наслаждение за мен е да играя с националната фланелка ", показа той на конференцията по награждаването.

Играчът разяснява и назначението на новия треньор на ЦСКА 1948 Тодор Янчев.

" С Тодор Янчев работихме през вчерашния ден за първи път дружно. Все още не сме имали опция да се опознаем. Той е млад експерт и мисля, че ще реализира резултати. Като футболист Тодор Янчев е потвърдил, че се стреми към допустимо най-хубави резултати. Винаги би трябвало време, когато има промени. Длъжни сме да се приспособяваме по допустимо най-бързия метод. Важно е, че запазихме ядрото на тима. Той има класа, с цел да реализира положителни резултати ", добави той.

Офанзивният футболист е окуражен във опциите на столичния отбор.

" Оптимист съм за идното. Аз имам вяра в тима. Знам по какъв метод се работи в клуба. Мисля, че ще реализираме положителни триумфи. Тази година е най-оспорваната. Накрая ще има забавни директни конфликти. Първо би трябвало да създадем добра подготовка ", добави той.

30-годишният национал оцени възможностите на България в евроквалификациите и показа насладата си от отминалото международно състезание.

" Ако не имаме вяра сме изгубени. Ще вложа доста работа, с цел да съм на положително равнище. Когато дойдат квалификациите за европейско състезание, да бъдем на положително равнище. Нямаме невероятна класа по отношение на други страни, само че имаме други качества. Това бе едно от най-интересните международни шампионати, които съм следил. Аз бях за Аржентина и се веселя за триумфа на Меси ", приключи той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР