Радо Шишарката отново е баща, при това на достолепната 53-годишна

...
Радо Шишарката отново е баща, при това на достолепната 53-годишна
Коментари Харесай

Радо Шишарката стана баща на 53 години

 Радо Шишарката още веднъж е татко, освен това на достолепната 53-годишна възраст. След 16 години очакване изпълнителят на именитите чалга части " Ку*ви, довиждане " и " Тигре, тигре " се снабди с мъжка рожба. Бебето е кръстено Самуил. Пеленачето се появило на бял свят на 6 юли, за наслада на цялата фамилия Петрови и било гръмогласно, колкото популярния си татко, написа " Уикенд “.

Юнакът проплакал в известна измежду ВИП персоните у нас столична болница, а родителите му сияели от благополучие, описват близки до фамилията на Радослав и на втората му брачна половинка Силвия. 

До последно раждането се пазело в цялостна загадка и единствено малко на брой знаели, че Радо ще става баща. Бъдещите родители мълчали от поверие и горчив житейски опит. Двамата се надявали на свидна рожба още през декември 2011 година, когато изпълнителят на " Шопската салата " сключил цивилен брак със Силвия след 8 години връзка. Присъстващите на бракосъчетанието усърдно оглеждали корема на булката и били сигурни, че ще има бебе, само че такова не се появило. 

След години Радослав бил на крачка от това да се снабди с хлапе от обичаната. Съпругата му, която работела във фондация за подкрепяне на изоставени деца и сираци още веднъж забременяла. Нещата вървели обикновено, само че в осмия месец се появили затруднения. Въпреки здравната интервенция, бебето не могло да бъде избавено.

Кандидат родителите тежко понесли загубата и станали суеверни. Почнали да мислят, че в действителност има неприятни очи, които урочасват и че уроките могат да скапват и най-сигурното нещо. Това били повода да не споделят на никого, че Силвия отново е бременна. Когато почнало да й проличава, упорствали за поверителност пред околните си.

Така след много безмълвие и съблюдаване на куп национални ритуали, които мнозина назовават бабини деветини, двойката станала родители на дребния Самуил. За Радо това е трето по ред дете. От първия си брак с здравната сестра Таня той има две деца – наследник Петър, който през днешния ден е малко над 30-годишен и щерка Бетина, която е на 24 година Те са изцяло независими и не били срещу нито за втория брак на татко си, нито за появяването на дребния им брат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР