Радка Георгиева, която работи дълги години в районната каса и

...
Радка Георгиева, която работи дълги години в районната каса и
Коментари Харесай

Радка Георгиева е новият директор на РЗОК Добрич

Радка Георгиева, която работи дълги години в районната каса и беше шеф на отдел там, оглави РЗОК Добрич.

Това демонстрира информация, оповестена на страницата на НЗОК.

Припомняме, състезанието за шеф на районната каса бе разгласен преди средата на март, като това беше трети опит да се откри началник на РЗОК след два несполучливи – през март и август 2022 година В първия случай нито един от претендентите не съумя да доближи междинна оценка от 4,50, а във втория претенденти не се явиха. През цялото време от този момент до момента касата се ръководеше от изпълняващия длъжността шеф Йонко Севдански.

Този път Радка Георгиева влезе в конкуренция с още трима претенденти, като един от тях отпадна още в първия стадий от състезанието – при разглеждането на документите за сходство. До третия стадий пък стигнаха тя и още един претендент, откакто третият получи оценка 4,14.

На финала, след получена оценка от писмената си разработка 5,17, оценка 5,00 от събеседването и средноаритметична оценка 5,09, Радка Георгиева бе класирана преди всичко. Вторият претендент бе с релативно положително показване при писмената си разработка и получи оценка 4,68, само че комисията го оцени с 3,00 на събеседването и по този начин крайната му средноаритметична оценка бе 3,84.

Радка Георгиева към този момент е сключила контракт за работата си и от през вчерашния ден, понеделник, е шеф на РЗОК Добрич.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР