Радио продуцент стана вирусен в TikTok заради паникьосаната си реакция,

...
Радио продуцент стана вирусен в TikTok заради паникьосаната си реакция,
Коментари Харесай

Звезда на Free Radio, замесена в ужасяващ гаф на живо в ефир, докато станцията е хвърлена в хаос

Радио продуцент стана вирусен в TikTok поради паникьосаната си реакция, откакто беше заставен мигновено да се намеси и да поеме отговорностите на хазаин.

Пол Маклафлин, който е продуцент на Free Radio, което към този момент смени името си на Hits Radio, остана много шокиран, когато беше заставен да води шоуто в отсъствието на водещия Джо, който си вземаше бърза отмора. Въпреки това, нещата бързо се объркват, когато плейлистът с песни се прекъсва - принуждавайки Пол да поеме.

Триминутното видео, което към този момент има над два милиона гледания в TikTok, стартира с Пол, който обядва, до момента в който слуша музиката. Въпреки това, той скоро става от стола си и хвърля настрани храната си, до момента в който тича до бюрото за домакини, с цел да поздрави слушателите в отсъствието на сътрудника си.

Очевидно е, че Пол няма визия по какъв начин да работи с радиоразпределителя, до момента в който се бори да поеме работата, за която явно не е подготвен. С паникьосан глас и изглеждайки необикновено неловко, продуцентът насилствено по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР