"Радио К2 започва кампания да събере средства за поставяне на

...
"Радио К2 започва кампания да събере средства за поставяне на
Коментари Харесай

Беновска: Ще съберем пари за зъби в устата на Босия, за да се храни

"Радио К2 стартира акция да събере средства за слагане на зъби в устата на гладуващия Николай Колев - Босия, с цел да може той да се усмихва и да се храни. " - съобщи Илиана Беновска в Българска телеграфна агенция на конференция, давана от загрижени за здравето на гладуващия Босия.

"Много експресивно и със угриженост за гладуващия Николай се изказахте ", обърна се Беновска към участниците в конференцията Вихрен Михайлов, адв. Диньо Бозаджиев, Димитрин Вичев, Кирил Чуканов, Манол Глишев.

"Само ще попитам. обаче. за какво не се погрижите Босия да има зъби в устата си? Скоро го видях, познаваме се от дълго време и ми дожаля за усмивката му...И, че не може да се храни, заради липса на зъби. "

Вихрен Михайлов съобщи: "Бачо Кольо има 1 зъб в устата си, само че го стиска крепко против несправедливостите. " Бозаджиев съобщи уклончиво, че ще се погрижат и ще се извърнат към Беновска за зъби на Босия.

На въпрос на Беновска, дали единствено министър Московски е отговорен или явлението "купени книжки " е от 30 години, участниците се съгласиха, че Московски не е единственият виновен, а адв. Бозаджиев разясни, че чакат Народно събрание като законодателен орган да предприеме дейности.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР