Радинела Чушева е сама за първи път от дълго време

...
Радинела Чушева е сама за първи път от дълго време
Коментари Харесай

Радинела Чушева се оглежда за нов дядка, който да й плаща почивките!

Радинела Чушева е сама за първи път отдавна насам, само че няма по какъв начин да се оправи по този начин, защото не работи и би трябвало някой да я устоя!
Скандалната Мис България Радинела Чушева продължава да прави всичко допустимо, с цел да не работи. Брюнетката, чиято купа безусловно бе подарена преди 3 години, се оглежда за нов спонсор.



Доскоро миската имаше спекулация с 65-годишен дядка, който е в бизнеса със строителство. За него се знае, че има задоволително пари, с цел да задоволява всяка волност на Радинела и че е женен и има даже внуци.

От седмици обаче Чушева е необвързана и това я е принудило да си търси нов платежеспособен господин. Тя се пробва да се предлага на всеки, чиято любовница може да стане, само че към този момент удря на камък.

Според мълвата миската няма срещу бъдещият й мъж да е още веднъж по-възрастен от нея или да е женен с деца. Важното за нея е да не се постанова да работи и да може да върви по скъпи почивки.

Последната работа на Чушева е в малкия екран. Тя се прочу още преди нагласената си купа като една от адреналинките в „Господари на ефира“. След като напусна обаче, реши, че работата не е за нея и е по-лесно да си търси спонсори от мъжки пол.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР