Радина Кърджилова от скоро е с визия на изкусителка, забелязахме

...
Радина Кърджилова от скоро е с визия на изкусителка, забелязахме
Коментари Харесай

С напомпани джуки Радина Кърджилова посрещна новия мъж в живота си

Радина Кърджилова от скоро е с визия на изкусителка, забелязахме ние от злословия.нет. Актрисата, която до като бе жена на Деян Донков бе с извънредно тънки и незабележими устни. Но в този момент когато си има нов ухажор в лицето на сътрудника Пламен Димов се държи разкрепостено.

Кърджилова е уголемила джуките си с хиалурон  и  си е изгладила  лицето с филъри.И пред приятелки признава: 'Набоцках се, само че напълно малко в кабинет на известна дерматоложка. Старах се да не наподобявам изкуствено и се надявам никой да не забележи, че имам естетически усъвършенствания ”, споделила актрисата пред най-верните си дружкки.

Само, че почитателите на актрисата незабавно откриха, че устните й напълно не са естествени. От надалеч си проличава, че имат хиалурон. А с тези руси нюанси с косата незабавно я вършат да наподобява съвсем на изкусителка и на жена, която  се е сдобила с нов ухажор.

„ Няма подозрение, че желае да обае новия си мъж в леглото, по тази причина си е правила корекции ”, разясняват почитатели на Ради. Които укоряват Пламен Димов, че поради Кърджилова е зарязал жена си с малко дете на ръце.

Автор: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР