Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява

...
Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява
Коментари Харесай

Борисов: Към номинацията на ИТН имам само една забележка - трябваше да бъде Слави Трифонов

" Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да ръководи и започнаха да натискат Трифонов бързо да вади държавно управление. Който и да беше извадил, той щеше да бъде тричан. Този не го познавам, само че той няма по какъв начин незабавно да знае всичко ", означи още той и добави: " То няма и значение. Значение има, че не е Слави Трифонов, с цел да поеме отговорност ".

" Човек със подозрение за финансови измами беше назначен за финансов министър от Румен Радев. Взе парите от " Хемус " и ги написа като остатък. Хората от цяла Северна България да знаят, че тези измамници им взеха бъдещото ", съобщи още Борисов.

" Вчера станахме очевидци, че вътрешен министър се е намесил директно в изборите. ГЕРБ завоюва в България, направиха машинациите в чужбина ", разяснява още той.

" Христо Иванов през вчерашния ден беше най-тъжният човек, че не му сложиха министри. Тях единствено това ги интересува ", добави Борисов.

Председателят на ГЕРБ разяснява, че ПГ на ГЕРБ-СДС евентуално ще излезе от залата когато се гласоподава държавно управление, с цел да понижи кворума и " ИТН " да поеме отговорност.

" Виждате, че тези даже нямат престижи. Киро Язовира, както му викат, източи язовира, клекна до него и се снима, а след това не се появи повече там. Отиде в ББР да дава безвъзмездни заеми на свои компании. Другите желаят да приватизират, само че видяха, че тя е добра и няма по какъв начин да извади някой над 1,3 милиарда лева с цел да я вземе и източи ", съобщи той.

" Този президент към този момент не може да бъде президент. Дори няма да пратя хора при него, който желае да върви. Видяхте какво вършат през вчерашния ден против Има Такъв Народ - замерят ги с яйца няколко индивида. Откъде накъде, щом хората са ги избрали, с кое право ги псуват на майка. Трифонов му беше елементарно като нас ни атакуваха, но видя в този момент какъв брой е значима полицията и по какъв начин ги беше обкръжила, а в този момент ще имат комисия за полицейско принуждение ", разяснява той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР