Радев упражнява натиск, говорейки за новия политически проект. Той казва

...
Радев упражнява натиск, говорейки за новия политически проект. Той казва
Коментари Харесай

Георги Лозаров: Говорейки за нова партия, Радев упражнява натиск да се направи завой на изток

Радев упражнява напън, говорейки за новия политически план. Той споделя на бъдещите ръководещи, че в случай че не създадат завой на изток, тогава той ще излезе на политическата сцена с нов план. Така разтълкува мненията на президента след изборите анализаторът Георги Лозанов.

По думите му към „ Величие “ има някакво оживление, само че това е като „ кученцето в картинката “. А не виждаме огромната картина – че върнахме политическо време към 2019 година, уточни той.

Според него Пеевски преди се задоволявал с въздействие върху скритата власт. Но откакто влезъл в листата Магнитски, поискал да бъде измежду обществените водачи, тъй като подмолната роля е по-лоша от директното влизане в обществената сфера. Какво е посочил опитът обаче – един човек от листата „ Магнитски “ подвига вота на тези избор, разяснява Лозанов.

Той счита, че ще бъде направено държавно управление и то от ГЕРБ.

Сега се чака ГЕРБ самичък да реформира личния си модел на ръководство. Иначе ще изпадне в сложна обстановка. ГЕРБ ще се опита да убеди в това обществото. Освен това Пеевски основава и такива видимости. Но има огромно значени ПП-ДБ да остане мощна съпротива, с цел да не изпаднем под огромната дъга – Русия, Сърбия, Македония, която да ни трансформира в един миг в страна с таталитарно ръководство.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР