Радев откъде знае как се строят магистрали, като никога не

...
Радев откъде знае как се строят магистрали, като никога не
Коментари Харесай

Борисов пита откъде знае Радев как се строят магистрали, като само ГЕРБ са ги правили

Радев от кое място знае по какъв начин се строят автомагистрали, като в никакъв случай не са строили други, с изключение на нас? Това запита риторично пред публицисти във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от Нова телевизия. Коментарът му е в отговор на, че  ще се построяват " на мрачно ", както са правени и автомагистралите у нас.

" Парламентът е взел решение за 7-и и 8-и реактор. Приветствам това, което е направило през днешния ден държавното управление ", съобщи Борисов. Според него е дребна сумата от 500 милиона лв. , планувана за предприятието, което ще строи 7-ми блок на АЕЦ " Козлодуй ". По думите му са нужни милиард и половина лева, с цел да стартира построяването на тази мощ. " Трябва да се направи обособена строителна компания , която да обслужва целия този развой - това е милиарден план. Той е в БЕХ, на ярко, определен от държавното управление ", уточни Бойко Борисов, като добави, че това продължава да държи България на нуклеарната карта на Европа.

На въпрос дали ще бъде довършена автомагистрала " Хемус " той отговори, че, в случай че партия ГЕРБ не бъде определена, това няма да се случи.
 Делян Добрев: Ако не дойдат за ветото, значи ПП/ДБ желаят да опростят 36 млн. на Лукойл
Делян Добрев: Ако не дойдат за ветото, значи ПП/ДБ желаят да опростят 36 млн. на Лукойл

Комисията по енергетика разиска проблема с рафинерията и новите мощности за АЕЦ " Козлодуй "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР