Радев откъде знае как се строят магистрали, като никога не

...
Радев откъде знае как се строят магистрали, като никога не
Коментари Харесай

Такъв удар Радев не помни! Бойко го срина: Откъде знаеш как се строят магистрали, като никога не си стоил!?

Радев от кое място знае по какъв начин се строят автомагистрали, като в никакъв случай не са строили други, с изключение на нас? Така отговори във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на обвиняването на президента. По-рано денем Румен Радев съобщи, че както са строили автомагистралите, по този начин ще изградят и 7-и блок на АЕЦ „ Козлодуй ” – на мрачно, предава Нова.
„ Парламентът е взел решение за 7-и и 8-и реактор. Приветствам това, което е направило през днешния ден държавното управление. Сумата 500 млн. е дребна, би трябвало да е милиард и половина и да се стартира построяването на тази мощ. Трябва да се направи обособена строителна компания, която да обслужва целия този развой – това е милиарден план. Той е в БЕХ, на ярко, определен от държавното управление. Това продължава да държи България и българите на нуклеарната карта на Европа ”, счита Борисов.
Попитан дали автомагистрала „ Хемус ” ще се дострои, водачът на ГЕРБ отговори, че, в случай че партията му не бъде определена, това няма да се случи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР